Hartje van de Vogezen mét hond

Van

24 september 2023

Prijs vanaf € 705,- (€575 met eigen kampeermiddel)

Tot

30 september 2023

Niveaus

Bonne journée!

Vogezen in de herfst: frisse ochtenden, in september overdag nog een lekker temperatuurtje, een schitterende omgeving, heuvels te over en een fantastisch hotel.

We hebben wederom een unieke reis uitgezet: een wandelvakantie mét hond.

Je reist met je hond met eigen vervoer naar de wandellocatie. Je hond mag in het hotel bij je op de kamer verblijven; er is een grote, omheinde hondenspeelweide en je hond mag mee op de wandelingen (ervan uitgaande dat je hond sociaal en goed luisterend is). Bij deze reis is het de bedoeling dat de honden aangelijnd zijn tijdens de wandelingen. Er is een omheinde hondenspeelweide waar je hond kan ravotten met andere honden en als je je hond op andere tijdstippen dan de wandelingen uitlaat, mag hij/zij wel los.

Hieronder kun je een filmpje van het hotel bekijken – en enthousiast raken!

www.ptitmonde.eu

Wandelingen

De wandelingen in deze week hebben het niveau groen/oranje en bieden elke dag weer opnieuw genoeg frisse lucht, indrukwekkende uitzichten en veel plezier.

Uiteraard is het mogelijk een rustdag in te bouwen

Rust

Het is namelijk heerlijk onthaasten in de zonnige tuin: bij de vijver, in een hangmat, op het gazon of op één van de vele zitjes onder schaduwrijke bomen. Voor een potje tafeltennis, muziek maken, een kaartje leggen en snuffelen in de brocantehoek is er het groepsgebouw The Dojo

Bij inschrijving treffen de honden en wij elkaar voor een proefwandeling op 20 mei en 3 september om 14.30 vanaf restaurant de Planken Wambuis aan de Verlengde Arnhemseweg te Ede/Arnhem.

Klik hier voor het volledige programma.

Volpension

Eigen vervoer

Minimum aantal deelnemers: 6 (reeds geboekt: –6-)

de reis is dus gegarandeerd

Maximum aantal deelnemers: 9 (kamers plus kampeerplekken)

Keuze tussen

  • 1- of 2-personen met eigen badkamer (5 kamers beschikbaar)
  • 1- of 2-personen met gedeelde badkamer (2 kamers beschikbaar)
  • een plek met 1 of 2 personen op de minicamping naast het hotel (er zijn 2 plekken beschikbaar)
%d