Overwinteren in de Algarve, ga met ons mee!

Welkom bij de nieuwsbrief van Buiten(B)enigOverwinteren in de Algarve
Overwinteren in de Algarve!
Deze nieuwsbrief is helemaal gewijd aan onze overwinterreizen in januari en februari a.s.

4 weken of zelfs 8 weken genieten van prachtig weer (als het in Nederland sombert), geweldige natuur en de gezelligheid van een groep gelijkgestemde wandelaars.

Elke week zijn er 5 wandelingen, 3 langere/moeilijkere en 2 kortere/eenvoudigere en je kunt zelf bepalen of en met welke wandelingen je mee gaat.
Zelfs tussentijds uitstappen of instappen in een wandeling is mogelijk zodat echt iedereen mee kan, wat je conditie ook is.

Overwinteren in de Algarve
Naast de wandelingen organiseren we elke Zaterdag een uitje, dat kan een bezoek aan een leuk stadje zijn, een boottocht over zee of over een rivier, of iets anders leuks zoals een Fado avond.
Elke week is er gelegenheid om gezamenlijk boodschappen te doen op Donderdag na de wandeling zodat je niet met je spullen hoeft te lopen slepen.
Het hotel in Lagos is prachtig gelegen, direct aan het strand en beschikt over studio’s en appartementen waar het goed toeven is als je uitrust van een wandeling.
Zelfs een ontbijtservice maakt deel uit van de faciliteiten die het hotel ons biedt, tegen een bedrag van €10 p.p.p.d. kun je heerlijk ontbijten.
‘s Avonds is het eveneens genieten in leuke restaurantjes met heerlijke Portugese maaltijden, of je kookt zelf in je studio of appartement en geniet op je balkon van de ondergaande zon.
Overwinteren in de Algarve
Zowel in januari als in februari zijn er nog plekken, wacht niet te lang met boeken, vol is vol!

boots

Waar zijn de schoenen van Rita nu weer heen gewandeld?
Op Instagram en Facebook kun je de schoenen van Rita zien die steeds ergens anders opduiken. Raad mee waar de schoenen nu weer zijn beland.
De schoenen wandelen heel veel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

We sturen je geen spam! Lees ons [link]privacybeleid[/link] voor meer informatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d