Je kunt beter naast elkaar lopen …..

Herfstvakantie: Reuzengebergte
Dobrý den – goedendag! Wegens succes nogmaals op het programma: Ontdek het Reuzengebergte in de Herfstvakantie; een wandelparadijs in het Nationaal Park Krkonossky aan de Tsjechisch-Poolse grens. Het Reuzengebergte is een uitgestrekt natuurgebied waar je talloze, afwisselende wandelingen kunt maken. En dat gaan we doen!

Reuzengebergte – HERFSTVAKANTIE

Overwinteren
In onze vorige nieuwsbrief zoomden we in op de voordelen van overwinteren: licht – lucht – fijn gezelschap – mooie én nieuwe wandelingen en heerlijk eten. Uiteraard bieden we dit jaar ook weer twee maanden aan in en rondom Lagos – Portugal. De eerste boekingen zijn al binnen! Kijk snel op: Overwinteren in de Algarve
En ga met ons mee!

Caminowandelen
Bij onze reizen en de kennismakings(dag)wandelingen horen we steeds vaker dat wandelaars een camino willen wandelen. Een fysiek en spiritueel heel uitdagende trip. Vaak gebruiken ze onze reizen dan om te trainen. Goed idee natuurlijk! Hieronder geven we een aantal titels van boeken die je omtrent dit fenomeen kunt lezen:
Kijk jij naar “De slimste mens?” In de eerste uitzending van dit jaar deed Maarten van Rossum op zijn eigenwijze manier een mooie uitspraak toen Philip Freriks hem vroeg hoe “we” onze intelligentie op peil konden houden:

Lees eens wat
Kijk niet teveel TV
Ga wandelen!

Helemaal mee eens Maarten!

Aankomende reizen:
Algarve – 21 t/m 28 oktober 2023
Vulkaaneifel – rondom de kastelen van Manderscheid – 16 t/m 21 oktober 2023
Lang weekend wandelen in Nationaal Park de Meinweg – 6 t/m 9 oktober 2023
Reuzengebergte, Tsjechië – Herfstvakantie – 14 t/m 21 oktober 2023


Volg ons trouwens op Instagram en Facebook! We posten regelmatig mooie foto’s, filmpjes en weetjes! buitenbenigboots
Waar zijn de schoenen van Rita nu weer heen gewandeld?
Op Instagram en Facebook kun je de schoenen van Rita zien die steeds ergens anders opduiken. Raad mee waar de schoenen nu weer zijn beland.
De schoenen wandelen heel veel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: