We komen op TV en ‘wat is wandelwol’?

DEF LOGO B(B)

Welkom bij de nieuwsbrief van Buiten(B)enig

Wij komen op televisie!
Een maand geleden werden wij benaderd door de redactie van het programma Buitengewoon Nederland van RTL 4. Een interessant programma waar buitengewone ondernemers in de kijker gezet worden en hun “beste beentje voor zetten”. Het volgende wordt in beeld gebracht: “wat is de kracht van Buiten(B)enig), waarin onderscheiden jullie je van andere wandelreisorganisaties en waar zijn jullie het meest trots op?”Wij waren meteen “om”!
En op de vraag of we ook bedrijfskleding hebben, zeiden we volmondig “ja”!
De T-shirts hebben we inmiddels in huis en een van onze trouwste gasten wilde graag op de foto!
Rita en Ed T-shirts
De opnames zijn in het voorjaar en uiteraard houden we jullie op de hoogte wanneer het filmpje uitgezonden wordt. Later overigens ook op onze site te bekijken.

WandelWol antidruk-wol
Een oud gebruik in een nieuw zakje
WandelWol antidruk-wol is een product wat een mooie toevoeging is aan de uitrusting van de ecoreiziger, zoals dat door Buiten(B)enig wordt genoemd. WandelWol antidruk-wol is namelijk een melange van 100% schapenwol zonder chemische toevoegingen of bewerkingen en door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. Het kan eenvoudig ingezet worden bij óf ter voorkomen van drukplekken, blaren en ander voetongemak. De antidruk-wol wordt direct op de huid aangebracht op de aangedane plek, de sok en schoenen worden aangetrokken, door het lopen hecht de antidruk-wol zich in de sok en de wol vormt zich naar de voet en de schoen. Door het lopen vervilt de antidruk-wol en ontstaat er een antidruk-laagje, die de pijn verzacht en prettig verder wandelen weer mogelijk maakt. In WandelWol antidruk-wol zit van nature lanoline (wolvet van het schaap) wat de huid verzorgt.
WandelWol antidruk-wol is één van de mooie producten van WandelWol die jouw wandelvakantie tot een feestje maakt.

Wandelwol sponsort onze overwinterreizen in de Algarve!2022 WandelWol in wandelschoen voor Buiten (B)enigWandelWol assortiment - Wandelvakantie Buiten (B)enigNog steeds verliefd op …………… het Duitse Sauerland!
Dichte bossen, prachtige bergen en dalen, uitgestrekte weiden en romantische vakwerkhuizen: het Sauerland staat gelijk aan …….. een wandelparadijs.
Eén van de meest bekende dorpen in dit fantastische gebied is Winterberg en laten we nu juist in die gemeente neerstrijken in familiehotel Heidehotel Hildfeld dat bekend staat om zijn gastvrijheid, zijn gutbürgerliche Küche én een prachtig wellnessgedeelte. Van daaruit maken we elke dag onze rondwandelingen.Sauerland - landschap
Het hotel ligt direct aan de Rothaarsteig – een bekend langeafstandswandelpad.
Ga je met ons mee op deze zesdaagse wandelvakantie van 6 tot en met 11 juni 2023?
Rothaarsteig

T-shirt actieHoe vinden jullie onze nieuwe T-shirts?
Voor de eerste 10 personen die een nieuwe gast aanbrengen (die ook definitief een reis bij ons boekt) is er een gratis T-shirt ter beschikking, hoort zegt het voort!

Buiten(B)enig wenst jullie een heel fijne Kerst en een gezond en veilig 2023 met veel wandelplezier!

boots
Early bird korting! Ter ere van onze start geven wij aan iedereen die vóór 31 januari 2023 een reis boekt, 5% korting op de prijs van de reis exclusief vliegtickets (m.u.v. de overwinterreizen in Portugal).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: