Zeilwandelen rond Corfu

Paxos vanaf de zeilboot
DEF LOGO B(B)

Welkom bij de nieuwsbrief van Buiten(B)enig.
Zeilwandelen rond Corfu
Na onze try-out (zeilen én wandelen) van enkele weken geleden hebben we in het programma de puntjes op de i gezet. We zijn zelf erg tevreden met dat wat we jullie kunnen aanbieden: een unieke reis met een zeiljacht als vervoermiddel. Kleine authentieke haventjes, goede onderkomens, mooie azuurblauwe zee, een betrouwbare schipper, uitstekende restaurants (het water loopt me nog in de mond :)) en fantastische wandelingen. Kijk op onze site onder “Corfu”.Paxos vanaf de EMILPaxos-uitzicht

In 2023 niet naar Ierland helaas
Graag willen we onze gasten een reis aanbieden naar het Westen van Ierland, waar we de juweeltjes van schiereilanden Beara, Kerry en Dingle willen bewandelen. Hiervoor hebben we contact gehad met een bevriende wandelreisbegeleider die woonachtig is in de overbekende Ring of Kerry. 25% van de hotels zijn door de regering opgekocht voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Dat heeft de prijs van de beschikbare kamers behoorlijk omhoog gejaagd – zodanig dat Buiten(B)enig ervoor kiest om in 2023 geen reis naar Ierland aan te bieden. Dat wordt wachten op 2024!Eire Cork

Herfst(vakantie)reis naar de VulkaaneifelBurchtenRode wouwHoog in de lucht vliegt een rode wouw – precies tussen ons en de zon in. Het rood van zijn vleugels is goed te zien. Een prachtexemplaar! En dat is niet de enige roofvogel die we zien in dit natuurpark. We zijn in de buurt van Manderscheid, dat bekend staat om zijn twee burchten: de Oberburg en de Unterburg. Dit gebied kent Rita als haar broekzak en zij heeft hier een zestal uitgelezen wandelingen uitgezet. Het programma heeft een opbouw in conditie en in schoonheid. Kraakheldere beken, uitgestrekte bossen, weinig asfalt, het uiterst gastvrije hotel Heidsmühle, gutbürgerliche Küche en veel wandelplezier. Kijk op onze site onder Duitsland – De Vulkaaneifel: rondom de kastelen van Manderscheid. En natuurlijk kunt u nog steeds boeken voor de overwinterreizen in de Algarve, het minimum aantal personen heeft reeds geboekt, dus de reizen gaan sowieso door!

boots
Early bird korting! Ter ere van onze start geven wij aan iedereen die vóór 31 januari 2023 een reis boekt, 5% korting op de prijs van de reis exclusief vliegtickets (geldt niet voor de overwinterreizen in Portugal)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: