Overwinterreizen gegarandeerd!

Gaios vissersbootje
DEF LOGO B(B)

Welkom bij de nieuwsbrief van Buiten(B)enig.
Goed nieuws! De wintertijd gaat eind deze maand in; het wordt donkerder, natter en kouder. Tijd om te denken aan overwinteren in warmere streken. Wij gaan na de jaarwisseling naar het meest zonovergoten deel van Portugal: de Algarve – gemaakt om te wandelen!
Het minimum aantal deelnemers voor de maanden januari en februari is bereikt en we zijn verheugd jullie te kunnen meedelen dat we beide maanden op “gegarandeerd” hebben gezet. Gasten die geboekt hebben, kunnen dus een vliegreis boeken! Zegt het voort!Overwinteren in de AlgarveOverwinteren in de Algarve

Kalimera!!
Wij zijn de afgelopen twee weken hard – en het was echt noeste arbeid 😂 – aan het werk geweest om de wandelingen rondom Corfu te verkennen. Wat prijzen we ons gelukkig dit werk te mogen doen! Rita heeft pareltjes van wandelingen gemaakt, zoals bijvoorbeeld de wandeling op het eiland Paxos van Gaios naar Lakka. Startend op de oostkant over spannende paadjes hoog langs de zee met adembenemende uitzichten. Daarna kun je door verstilde dorpjes oversteken naar de westkant van het groene eiland, waar je hoog op de rotsen uit kunt kijken over de Ionische zee. Ook hebben we gezocht naar goede restaurants en leuke hotelletjes en pensions in de haventjes waar we met de zeilboot aanmeren. Al met al een fantastische reis! Deze reis voor Buiten(B)enig vindt plaats in mei 2023.
Meer hierover volgt binnenkort op onze site.
Een uitgebreide fotorapportage van deze verkenning in deze
nieuwsbrief, geniet
!Paxos uitzichtPaxos uitzicht2Paxos vanaf de EMILPaxos vijgeboomPaxos aardewerk winkelGaios vissersbootjePaxos Rita selfieGaios EMIL van de walAvondlucht vanaf PetritiCocktails in Mourtos
Haven PlatariaPaxos zeePaxos vanaf zee
boots
Early bird korting! Ter ere van onze start geven wij aan iedereen die vóór 31 oktober 2022 een reis boekt, 10% korting op de prijs van de reis exclusief vliegtickets.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: