Een tipje van de sluier

Overwinteren in de Algarve
DEF LOGO B(B)

Welkom bij de nieuwsbrief van Buiten(B)enig.
Het programma voor onze overwinterreizen is klaar en we lichten een tipje van de sluier op: De weekindeling is als volgt (alles mag, niets moet):
Maandag: wandeling voor gevorderde en/of ervaren wandelaars
Dinsdag: korte en vaak vlakke wandeling met aansluitend een uitstapje
Woensdag: wandeling voor gevorderde en/of ervaren wandelaars
Donderdag: korte wandeling plus boodschappen
Vrijdag: wandeling voor gevorderde en/of ervaren wandelaars
Vrijdagavond: gezamenlijk diner
Zaterdag: gezamenlijk uitstapje
Zondag: vrije dag
Bij de samenstelling van het programma heeft Rita zo goed mogelijk gekeken naar afwisselende wandelingen (kust – binnenland) en een opbouw qua conditie en schoonheid. Zij staat bekend om haar flexibiliteit wat betreft het maken van de weekindeling; zij let goed op wat de gasten aankunnen. Langs de bekende kust van de Algarve hebben we zowel strand- als kliffenwandelingen met altijd fantastische, adembenemende uitzichten. In het binnenland lopen we vaak over gedeelten van de Algarviana – een oude handels – en pelgrimsroute of maken we rondwandelingen, waar we genieten van rust, heerlijke uitzichten, de natuur in de voorjaarsbloei en kleine authentieke dorpjes. Onze overwinterreizen van januari en februari naar het prachtige Lagos in De Algarve zijn gegarandeerd. Wandelen in de voorjaarszon, temperatuur boven de 14 graden, veel plezier en ontspanning – allemaal ook gegarandeerd!

Overwinteren in de AlgarveOverwinteren in de AlgarveWinkelsLagos-vissersbootHieronder een greep uit de wandelingen:Praia-Marinha-CarvoeiroFlamingogebiedWe hebben nog plaats voor enthousiaste overwinteraars!Kijk voor filmpjes van onze overwinterreis op buitenbenig.nlRoute-24Ponta-da-Piedadeboots
Early bird korting! Ter ere van onze start geven wij aan iedereen die vóór 31 oktober 2022 een reis boekt, 10% korting op de prijs van de reis exclusief vliegtickets.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: