Aangesloten bij GGTO

Overwinteren in de Algarve
DEF LOGO B(B)

Welkom bij de nieuwsbrief van Buiten(B)enig.
In Nederland is net de grootste hitte voorbij en zijn we blij met de afkoeling en de regen die valt – dat laatste heeft de natuur meer dan hard nodig. Voor we het weten zijn er alweer een extra jas en handschoenen nodig. De klok wordt verzet en de korte dagen komen eraan. Al snel verlangen we naar meer licht en meer warmte.

Met Buiten(B)enig gaan we heerlijk overwinteren in de Algarve, waar de gemiddelde temperaturen in januari tussen de 11°C graden en 16°C graden liggen. Als het zonnetje schijnt kun je weer de kleding aan doen die je een paar dagen geleden in de was gegooid heb. Dit – samen met de zuivere zeewind en een aangenaam gezelschap – zal je snel de koude Nederlandse winter doen vergeten. Wil je genieten van wandelen, gezelligheid, zon, warmte en het Middellandse zeeklimaat in Lagos, Portugal? Er zijn nog enkele plaatsen vrij in januari! 
Overwinteren in de Algarve

GGTO_logo_Oranje
Aan de achterkant gebeurt er ook van alles. Als reisorganisatie ben je verplicht om aangesloten te zijn bij een garantiefonds en dat zijn we nu! Sinds gisteren zijn we aangesloten bij GGTO het garantiefonds voor gespecialiseerde tour operators.

Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terugkrijgt indien de touroperator failliet zou gaan. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van een faillissement, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van€ 7,50 per reiziger in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

De reis naar Blaubeuren begint vorm aan te nemen. We hopen dat we over een paar weken alles rond hebben en deze reis kunnen publiceren. Ook de Vulkaaneifel komt in ons programma, in de herfstvakantie volgend jaar gaan we daar wandelen en we verblijven in hotel De Heidsmühle in Manderscheid. Houdt onze site dus goed in de gaten!
PHOTO-2022-08-10-15-59-30bootsEarly bird korting!
Ter ere van onze start geven wij aan iedereen die vóór 31 oktober 2022 een reis boekt, 10% korting op de prijs van de reis exclusief vliegtickets.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: